Játékleírás és szabályzat

A játék időtartama

A játék a 2021-es Foci EB ideje alatt, 2021. június 11.-től 2021. július 11.-ig, a döntő mérkőzés végéig tart.

Eredményhirdetés és sorsolás napja 2021. július 14. Az eredményhirdetés napját követően felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel és gondoskodunk a nyeremények kézbesítéséről.

A játék menete és pontozás

A játék során a 2021-es Foci EB mérkőzéseit tippelhetitek meg egészen a döntőig. Minden mérkőzésen maximálisan 4 pont szerezhető. 1 pont jár, ha eltalálod a mérkőzés végeredményét (győzelem, vereség, döntetlen), illetve további 3 pont, ha eltalálod a mérkőzésen belőtt és érvényesített gólok számát. Az első rubrikában azt kell megjelölnöd, aki szerinted győzni fog vagy a döntetlent. A második mezőben pedig azt kell megtippelni, hogy szerinted a két csapat összesen hány gólt fog szerezni az adott meccsen. Tippelhetsz nullát is, ha úgy gondolod, gól nélküli mérkőzés lesz.

Példaképpen: Az első Törökország - Olaszország mérkőzésen megtippeled, hogy a hazai csapat nyer. Ha Törökország megnyeri a mérkőzést, kapsz 1 pontot. Ha az összes gól számát is eltalálod, akkor további 3 pontot kapsz. Ha csak a gólok számát találod el, de a mérkőzés kimenetelét nem, a 3 pontot így is megkapod.

A nyereményjátékban az első három legtöbb pontott összegyűjtött játékos kerül díjazásra:

Ha szorgalmas voltál és megtippelted az összes mérkőzést, de nem gyűjtöttél elég pontot, akkor se szomorkodj, ugyanis részt veszel egy különdíjas sorsoláson, ahol 3 db Acer Predator Alien Jungle gamer egérpadot sorsolunk ki.

Továbbá, ha legalább 1 meccset megtippeltél, részt veszel még egy sorsoláson, ahol gazdára talál még 4 db Acer Earphone 300 fülhallgató.

Az aktuális eredményedet folyamatosan nyomon követheted a "Ranglista" menüpontban.

A részvétel kötelező feltételei:

A nyereményjátékban való részvételhez regisztrálnod kell. A játékban való részvételhez nem jó az oaziscomputer.hu-n használt e-mail címed, ide külön kell regisztrálnod. Elég ha megadod a neved, e-mail címed, jelszavad és már indulhat is a játék. Ha még nem regisztráltál, ide kattintva megteheted.

Ami tilos:

Hibás, esetleg nem létező e-mail címet megadni, több azonosítóval/e-mail címmel játszani, valamint a rendszert és a játékosokat befolyásolni, akadályozni, provokálni. Az ilyen hibák és magatartásformák a játékból való azonnali kizárással járnak.

Amire érdemes odafigyelni: